Den perfekte treningspartner

Lagde en superdeilig laksemiddag etter trening med creme fraiche, gulrot, purreløk og potetbåter med masse krydder. NAM!

Jeg elsker å trene med Stine og det av to gode grunner: Hun er flink til å trene og hun har kommet over den kneika hvor hun blir flau over å ta bilder på treningssenteret. I starten kunne jeg se at hun rødmet, mens nå går bildetakingen som en lek. Det kaller jeg en perfekt treningspartner!

Speilrefleksen kommer jeg derimot ALDRI til å pakke med meg i treningsbagen, det synes jeg faktisk er å dra den litt for langt. Jeg gjør mye for bloggen om dagen, men der går grensen. Så iPhonebilder får retten og sletten duge til treningsrelaterte innlegg. By the fucking way: Jeg er drit lei av at det alltid skal komme minst fem bedrevitere å fortelle meg hva jeg gjør feil, når jeg blogger om trening. Noen ting er helt åpenbare, jeg tror ikke mine blogglesere trenger å få alt inn med teskje. As we speak jobber jeg med et innlegg om forskjellige mageøvelser, så stay tuned om du vil ha noen magetips, eller kanskje bare vil kommentere alt jeg gjør feil. Natta ♥

10 kommentarer

Siste innlegg