Gjensynsglede x10


Kappe furJunkyard 

Fyyy, her er det kaldt! – Men det visste jeg jo, hadde bare fortrengt det. Hello Tromsø! Det første jeg gjorde etter at jeg var kommet meg ut fra flyplassen var å hente bilen min, og en større gjensynsglede tror jeg ikke at jeg kommer til å få i helgen, hehe… Neida! Som dere kanskje skjønner er jeg veldig glad i den bilen. Å kjøre helt alene ned til Trondheim (type 15 timer) kan bli litt vel langt og kjedelig, og de jeg har spurt om å joine har enten jobb eller skole.. Har så lyst å få den ned NÅ med det samme, så skrik ut om noen kunne tenkt seg å kjøre Tromsø-Trondheim søndag eller mandag. At dere har lappen er selvfølgelig en fordel 😀 

Dro deretter rett hjem til familien og spiste fårikål, som er noe av det beste jeg vet! Jeg og Vegard har snakket så lenge om at vi har hatt lyst på fårikål, men så er det et lite tiltak å få til. I går fikk jeg det, og det var så gooodt 🙂


Seee hvem jeg dro på besøk til i går!! ♥ Beste Therese


Hun holder på å flytte inn i en ny, koselig og litt mindre leilighet som jeg gleder meg til å komme på besøk til når hun begynner å komme på plass. Tror det kan bli riktig så koselig der! 

Snuppa miii ♥♥♥ Er så glad i denne jenta, vi begge er elendige på å holde kontakt men vi vet likevel hvor vi har hverandre. Vet hvem jeg kan ringe hvis jeg plutselig skulle være husløs og i nød – det har allerede skjedd det, haha. Jeg, som veldig mange andre, klikker meg innom bloggen hennes hver dag i håp om oppdateringer, så Therese har sagt at hun skal komme igang med bloggingen når leiligheten er på plass!! Men helt ærlig – jeg forstår at hun som jobber som frisør 100% ikke klarer å holde en blogg gående. Det er dobbelt opp med arbeid, det. 

Timeplanen for helgen er fylt opp! Nå skal jeg på lunsj med ekssamboeren min – det blir veldig hyggelig å se han også igjen. Ellers gleder jeg meg ekstra mye til å se tantebarnet mitt i dag på 4 år. Muligens det mest vemodige ved å bo så langt unna, for småtassene vokser så fort og jeg er livredd for at han skal glemme av hvem som er favoritt-tanten.

14 kommentarer

Siste innlegg