Glad for å være hjemme

HEI! Jeg er hjemme igjen, i Trondheim! Flyet ble seff kansellert i går og da ble det til at jeg måtte vente til i dag.. Trodde ikke det skulle bli SÅ godt å være hjemme igjen – men det er det virkelig. – Og det er jo et godt tegn på at man trives! Tromsø er fint og det er mange jeg er glad i der, men plassen gjør meg også utrolig sliten og jeg er glad for at jeg bare er på besøk når jeg er der. Likevel skal jeg tilbake snarest, men da hovedsakelig for å hente bilen min ♥ Og ta med meg storesøsteren min på besøk. Det blir så fint. 

Det bar rett på vippetime fra flyplassen og det var så godt å bare legge seg ned og slappe av mens jeg ble vippefin. Ville bare ligge der resten av dagen å slappe av, ble derfor litt lei meg da Anne Lise sa hun var ferdig, haha. Vippene ble nydelige og jeg elsker at de utgjør en så stor forskjell i ett ellers trøtt ansikt. Skal vise dere resultatet når jeg har fått frisket opp resten av trøttetrynet, hihi. 


Hentet også en digg pakke fra Junkyard på veien hjem som inneholdt blant annet skjørtet og toppen. Elsket antrekket sammen, men skjørtet kjente jeg ble en favoritt med det samme! #Sponset

Jeg har fått i oppgave å lage middag til kjæresten kommer hjem fra jobb og jeg er heelt blank! Hjelp? 

16 kommentarer

Siste innlegg