Videoblogg! Vinn gavekort på 1000,- i valgfri nettbutikk

Video i samarbeid med Cuponation

Nå på fredag er det BLACK FRIDAY! Det betyr drøssevis av tilbud i sånn cirka alle nettbutikker. Vet i alle fall at jeg skal utnytte meg av tilbudene, og forhåpentligvis komme godt igang med julegavehandlingen også. Perfekt mulighet for å spare inn en god del penger. Jul er fint og flott, men også så himla dyrt, så da må man bare utnytte de tilbudene man kan! Hos Cuponation kan du enkelt og greit gå inn på fredag å få med deg alle de beste tilbudene ♥

 

Vil du i tillegg vinne gavekort på 1000,- i valgfri nettbutikk? Anbefaler deg å se videoen over da!


25 kommentarer
  1. Så innlegget ditt her om dagen om at dere vil lage en morsom video, og dere må jo faktisk gjøre en yoga challenge! Det er så ufattelig morsomt å se venninner gjøre den sammen, og er 99% sikker på at dere kommer til å dø av latter, Så flere andre nevnte det også 🙂

  2. Heisann!
   I innlegget under dette ”angrer allerede”, så hadde du en utrolig digg zip jacket fra adidas! lurte på hvilken størrelse du har i den, hvis ikke det er for frekt å spørre om.
   Du er kul ass, stå på!! 🙂

  3. wow shit stemmen din er heelt lik stemmen til hun som er med i sweatshop. husker ikke helt hva hun heter, men hun er med annijor i sesong 1!!
   stå på videre digger deg 😀

  4. Du ser flott ut, Tuva!:D Dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men jeg har lyst til å videreføre et utrolig viktig budskap som jeg brenner sterkt for. Det er nemlig veganisme:) Har vært veganer selv i relativt kort tid sammenliknet med mange andre. Du er helt sikkert kjent med vegetarianere? Vel, veganere – i tillegg til ikke å spise kjøtt- spiser verken egg, melk eller noen animalske produkter. Jeg oppdaget “sannheten” (hvis jeg kan kalle det det) bak mat-industrien og fikk en AHA-opplevelse selv, og vil gjerne dele dette videre. Vil anbefale deg en fantastisk video om nettopp dette tema. Har du en times tid til overs – klikk deg inn på denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=es6U00LMmC4 Kan garantere deg at du ikke vil angre.
   Klem<3

  5. Og der røyk bloggingen igjen jaaa, synd ettersom det virker som om du hadde kommet inn i en god flyt!

  6. Du sa selv forrige gang du dabbet av at det var flaut å komme tilbake til bloggen igjen. Blir verre og verre jo lengre du venter 😉

  7. Kan ikke du blogge om noen nye matoppskrifter snart? <3 Den oppskriften på pestosalat du la ut for litt siden har blitt stor favoritt her i hus! 🙂

  8. Litt dårlig av deg å bare plutselig bli borte fra bloggen. Tenker på de faste leserne dine, si ifra kanskje at du tar en pause?
   Åh sånne som deg er så irriterende, man ser du bare blogger for the money. Sophie Elise kunne f.eks aldri gjort noe sånt.

  9. Veldig uproft av deg å holde på sånn! Det er helt greit vist du ikke vil blogge mer eller ha pause, men å gi beskjed. Du får mange ufortjente klikk på folk som forventer noe mens du drar inn penger på ufortjent måte. Du er 21 år gammel. Trodde virkelig du hadde vokst i fra deg.

  10. det blir bare flaut for deg om du kommer tilbake nå, du har jo tatt så mange pauser at folk tar deg ikke seriøs lenger.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg