NY FAVORITT

Siste uken har det smeltet godt her i Trondheim – asfalten skimter til og mye tyder på våren er på vei. Klager ikke på det! Nå må bare siste rest av snø og is smelte superfort, for sånn som det er nå er ikke pent eller trivelig. Skitten snø og livsfarlig is. 

At lettere klær kan taes i bruk straks gjør meg LYKKELIG! Jeg lever for sommeren, den gjør meg til et bedre menneske. Har allerede begynt å fylle opp garderoben med mer sommerlige klær, og under ser dere et av mine nye tilskudd. Jumpsuiten er fra Junkyard (sponset), og det er fine Madeleine Pedersen som har designet den! Cooolt!! – Spør du meg. Har allerede sett at den er blitt populær. 

Sko fra Nelly (utsolgt i hvit men finnes i beige og dusrosa)

Jeg har min i XS

Puh, så rakk jeg å blogge før jeg skal på jobb!! Mye jobbprat, men jeg har jobbet mye i det siste. Heldigvis trives jeg med å ha mye og gjøre, det er bare det at jeg dessverre ikke rekker å gjøre alt 100%, og bloggen blir jo da satt nederst på prioriteringslisten.. I april og mai blir det mindre jobb, for da er det eksamenstid. I dag fikk jeg vite eksamensdatoene mine, og jeg er faktisk fornøyd: Historie 18. april og samfunnsfag 26. mai. Stort sprik mellom begge eksamene gjør at jeg kan fokusere på èn om gangen. 

Ha en super dag, dere ♥

8 kommentarer

Siste innlegg