PERFEKT KJÆRESTEDAG

Ett bildet av dagens antrekk, resten kommer i morgen ♥ Som dere ser klarer ikke fotografen (Vegard) å legge merke til detaljer, som at buksesmekken åpenbart er ÅPEN.. Litt irriterende bare 😉 Han har virkelig ikke øye for detaljer og det fungerer sykt dårlig som fotograf. 
 


Utenom sånne små irritasjonsmoment så elsker jeg virkelig kjæresten min. Han er blitt en fantastisk mann som tar skikkelig godt vare på meg. Han står til og med opp klokken syv på en søndag morgen for å kjøre meg til jobb, nettopp fordi jeg er bortskjemt å ikke orker og gå. Stakkars, i morgen må han opp igjen å kjøre meg på hans fridag, og det elsker jeg han for. Han er så snill! 

Vi har hatt en skikkelig koselig lørdag sammen, og det trengte vi. Er så alt for lenge siden vi har hatt en hel dag sammen bare vi to. Enten så har en av oss vært travel med jobb eller hatt andre ting på agendaen, for sånn er vel bare livet og hverdagen? Man må rett og slett være flinke på å sette av tid til hverandre, det er så lett å glemme av når man bor sammen for da ser man jo hverandre hver dag uansett. I dag har vi faktisk vært på museum av alle ting man kan finne på (sjekk ut mystoryen min: tuvaw), jeg har lurt Vegard til å spise fisk (han hater det) og vi har spist oss kvalme på godteri. Perfekt lørdag med kjæresten min ♥

11 kommentarer

Siste innlegg