DERFOR SKAL JEG ALDRI MELDE MEG PÅ PARADISE HOTEL

22 år, jeg? Kanskje på papiret, men fortsatt like shameless (nesten) som jeg var da jeg dro ut på byen for første gang som 18-åring for fire år siden. Derfor disse  nyyydelige, totalt shameless fyllabildene av meg og Hege, som jeg egentlig blir litt flau over, men pytt pytt! Vi kaller det bare for litt selvironi.  Jeg har mine moments hvor jeg liker å tro at jeg er en classy dame som nipper forsiktig øverst på rødvinsglasset, men etter to glass skjer det ting inne i meg. Jeg får den sykeste selvtilliten! Jeg digger musikken, meg selv og absolutt ALLE rundt meg. Danser rundt og elsker livet, og innbiller meg at alle jeg møter på min vei er like gira på å danse som det jeg er. Noen digger det, men kan også tenke meg til at noen synes det er sjukt irriterende med ei sånn kjerring som står og skal ha med alle ut på dansegulvet. Nettopp det er èn av veldig mange grunner til at jeg aldri skal melde meg på Paradise hotel. Haha!

Som dere skjønner var det en veldig vellykket bursdagsfeiring på lørdag! Jeg koste meg rett og slett glugg ihjel, drakk rødvin, minglet, danset og drakk enda mer. I Trondheim har jeg ikke så veldig mange venner, men de vennene jeg har, har jeg blitt kjent med litt her og der. Så bursdagsvorset var i grunn en utrolig random sammensetting av folk, og akkurat dèt synes jeg er sykt gøy. Jeg mener, når man setter sammen en hyggelig gjeng med folk hvor ikke alle kjenner alle, det er da man utvider kretsen sin og får nye bekjentskap. Man blir tvungen til å prate med folk man vanligvis ikke ville pratet med. Jeg elsker det! 
 


Over til den mer flaue biten.. Så lenge man hadde det gøy, tenker jeg :):) 

Ser jo nå at det ser ut som at Hege var den eneste som møtte opp i bursdagen min. Hahaa… ♥

7 kommentarer
  1. Kan du lage et innlegg hvor du viser din sminkerutine når du skal ut på byen? 😀 Jeg sliter alltid med at sminken ser smashing ut på starten, så er den helt utsvetta og omtrent borte når jeg drar hjem på natta.. du ser jo smashing ut på alle bildene her!

  2. Ikke alene om å ikke ha mange venner. Brøt med min gamle vennegjeng, og sitter nå igjen med tre gode venninner. Du får si i fra hvis du noen gang er i Oslo, hadde vært hyggelig og møtes. Skjønner hvis du ikke vil, for dette er tross alt veldig spesielt. Har lagt ved mailen min hvis du skulle falle for fristelsen! haha 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg