FOOD IS ALWAYS A GOOD IDEA

God kveld!

La oss dedikere et helt blogginnlegg til mat da, dere! Og en kjapp oppramsing av dagen min. Alle dager, eller blogginnlegg, kan da ikke være like spennende, sant? Begynte dagen på skolebenken med to mattetimer, og planen var deretter å sitte litt igjen for å jobbe med oppgaver. Satt meg i et klasserom med fem andre elever som skulle gjøre det samme, og tenkte først at det var jo litt hyggelig å slippe og sitte alene. Men da to av dem satt og knasket knekkebrød og gulrøtter om en annen, og to andre satt og diskuterte matteoppgaver høylytt, fikk jeg helt panikk og måtte bare pakke sakene å dra. Og da mener jeg faktisk “panikk”. Jeg er så sensitiv for lyder at det er helt klin umulig for meg å holde konsentrasjon når det blir sånn “støy” rundt. Er det noe alvorlig galt med meg, eller er det normalt? 

Fikk melding fra Henriette som ville ha meg med på lunsj, og den invitasjonen var magen min absolutt med på. Vi dro ned på Aker Brygge og spiste en helt okey club sandwich, pratet shit om gutter, tinder, flytting og sånne jenteting. Henriette skal denne helgen flytte rett nedfor hvor jeg bor, og det gleder jeg meg til! Da får jeg flere venner å henge med og trene med ♥ Den jenta er et råskinn på trening, nemlig. 


Like etter jeg kom inn døren hjemme fikk jeg melding av Magnus: “spise middag sammen i dag?”. Food+friends? The answer is always yes! Men før det ble mat, dro vi på et kostholdsforedrag som handlet om.. kosthold og mat! Haha. Interessant og lærerikt var det, og det resulterte i at Magnus faktisk ble med på å lage en sunnere middag enn hva han ellers foretrekker. Haha! Om dere følger meg på snap (tuvaw) kan dere se hva vi har gjort resten av kvelden. 

Takk for at du orket å lese oppramsingen av dagen min, og med det sier jeg GOD NATT ♥ Jeg er glad for at akkurat DU orker å bruke tiden din på å lese min blogg. Helt på tampen må jeg bare nevne en ting til: takk til dere to som stoppet meg i dag for å hilse på å ta bildet. Dere må vite at det er like gøy for meg, som for dere ♥

 

15 kommentarer

Siste innlegg