GAMLE HEADERE OG MINNENE BAK

Nå har jeg leitet meg gjennom bloggen og google for å samle sammen gamle headere som har prydet denne bloggen opp gjennom årene. Mangler en del, men resten er nok forsvunnet i søpla sammen med gamle datamaskiner. Håper det er litt gøy for dere å se? Og at dere kanskje kjenner igjen noen? ♥ Hadde glemt vekk flere av disse, så veldig gøy for min del i hvertfall å se dem igjen. 

Har prøvd å plassere dem i nogenlunde kronologisk rekkefølge.. 


Første headeren er fra 2009 – min aller, aller første header her på tuvaw.blogg.no. Bildene er tatt i klasserommet i 9. klasse(?) på Kvaløysletta ungdomsskole. 


Denne dagen hadde jeg pyntet meg skikkelig til skolen (som dere ser;)), og da endte det opp med photoshoot i dusjen etter gymtimen, og ny header! 9. klasse dette også.


Tidsrommet nå må være sommeren til 10. klasse, for her hadde jeg åpenbart tatt barbiedop. Jeg elsket denne kjolen, fikk så sykt masse kommentarer om den på bloggen. Bildene ble tatt på rommet til Therese, midt på natten husker jeg rett.


Jeg var jo egentlig ganske babe som 16 år? HAHA. Dette var en tid jeg drakk og festet veldig mye, og bildene ble tatt rett før jeg skulle ut på nye eventyr. 


Disse to har jeg ingen spesielle minner bak, men kan huske at jeg var sykt fornøyd med begge to! Spesielt den første, den var så girly og det likte jeg. Veldig mange bloggere hadde rosa “barbiedesign” på den tiden, og husker at jeg da følte at jeg passet bra inn. 


Så smal jeg var! Dette var et par måneder før jeg ble 18, kjøpte pupper og begynte å få rumpe og lår. Bildene ble tatt i 2012 i Drammen under “bloggsamlingen” vi hadde, hvor jeg for første gang møtte store bloggere som Annais, Sophie Elise, Fotballfrue, Andrea Badendyck og Ida Wulff. Vi møttes alle vi som var størst på blogg på den tiden, og det var kult, for vi alle er jo “blogglesere” vi også. 


Her begynte man jammen å bli litt rundere i fjeset! Her var jeg 18 år, hadde nettopp kommet hjem fra språkreise i Florida, og akkurat flyttet ut hjemmefra! Bodde midt i Tromsø sentrum, festet mye (sjokk) og spiste mye junk og lettvint mat. Kunne jo nada om matlaging før jeg flyttet hjemmefra. Rett etterpå flyttet jeg igjen sammen med Therese. Begynte å trene, spise sunnere, fikk meg kjæreste blabla.. 

19 år? Hadde akkurat kjøpt meg drømmebilen, en nydelig BMW. Jeg og Marte kjørte langt og lenge for å finne den perfekte spotten for photoshoot! Jeg trengte ny header og det ble det! Savner veldig det mørke håret mitt når jeg ser disse bildene.. Hmmm. 


Akkurat fylt 20 år, bodde sammen med eksen min for første gang (vi bodde sammen to ganger), forholdet gikk jævlig dårlig og like etter flyktet jeg til Cabarete og hadde the time of my life. Haha – ekstremt kort fortalt!! I Cabarete fant jeg en av mine beste venner i dag, Magnus <3  


Dette var et gammelt bilde jeg brukte som header, fordi jeg sikkert var lei forrige! Bildet er tatt på verandaen på hotellet i Tyrkia, da jeg og V var på vår første ferie sammen. Vi var utrolig forelsket og hadde en sykt fin tur sammen! Gode minner. 


21 år, akkurat flyttet til Trondheim for å bo sammen med kjæresten igjen etter et avstandsforhold på 1 år. På denne tiden hadde jeg det utrolig bra, vi hadde det bra sammen og det føltes ut som at livet endelig begynte å stabilisere seg igjen. Jeg trivdes veldig godt med å være tilbake med kjæresten min!


NÅ: 22 år, juvèderm i leppene, nyskilt og flyttet til Oslo! Fortsettelsen følger… 😉 

 

42 kommentarer

Siste innlegg