MIN ENESTE VENN PÅ SKOLEN

Haha, stakkarslig overskrift? Men også helt sant. Jeg er rar, det er forklaringen. 

I går var jeg invitert i bursdag til Thale, som jeg er blitt kjent med på skolen. Utrolig koselig å bli invitert!! Som overskriften sier er Thale min eneste “venn” på skolen. Altså som kan defineres som mer enn bare “klassevenn” – om du skjønner hva jeg mener? Tross alt er vi dessverre ikke klassevenner lengre heller, noe som er veldig dumt fordi vi kommer så godt overens.. Like treg i matte begge to, men også like nysgjerrige og lærevillige! Perfekt match det. Vi begynte i samme matteklasse i høst, men jeg byttet for litt siden fordi jeg ikke var helt fornøyd med undervisningen i den forrige. Thale ble igjen fordi et klassebytte ikke passet inn i hennes timeplanen, dessverre.. Hun var eneste grunnen som gjorde det vanskelig for meg å bytte klasse, men så må man jo huske på at man først og fremst går på skole for å lære/gjøre det bra på eksamen, ikke for å være super-sosiale. Spesielt på privatskole, når man betaler så mye penger! 

Elsker at hun inviterte meg selv om jeg ikke kjenner noen av vennene hennes, og vi kjenner heller ikke hverandre SÅ godt ♥ Det setter jeg pris på! Sånne mennesker, dere. Gull!!!


 


Akkurat nå… Enja har fått for seg at hun vil endre på interiøret i leiligheten, og det er flott det altså, kjør på, for sånt er jeg dårlig på! Creds at hun gidder å være kreativ, men den malingslukta holder på å sprenge hodet mitt. Vet jeg er sensitiv for lukter, så det er egentlig bare å komme seg ut mens det står på som verst. Enja ville ha meg med ut å gå tur og nå får hun jammen viljen sin også! Haha, strategisk smart av henne å forgifte hele leiligheten 😉 Ågud, nå begynner jeg faen meg å hoste også!! 


(Vurderte å ikke legge ut dette bildet fordi rumpa mi så så flat ut. Hallo hvor teit er jeg)
 

18 kommentarer

Siste innlegg