TO VIKTIGE PERSONER

Hei kjære lesere! Har dere det fint? En stund siden sist, det er ikke meningen, vil jo egentlig titte innom litt oftere. Men det livet, det rusler og går. Det blir også vanskeligere å komme innom her når det går en stund i mellom. Ting blir jo alltid verre jo lengre man utsetter de. Det gjelder alt her i livet. 

To viktige personer flytter til Oslo i løpet av sommeren, søsteren min og min gode venninne Hege 💞 Det gleder hjertet mitt stort! Skal bli godt å få en god venninne hit og ikke minst søsteren min, som jeg har følt har vært så langt borte fra meg i mange år nå. Vi står jo hverandre veldig nære egentlig, men når man bor så langt unna hverandre blir man automatisk ganske distanserte. Men nå skjer det endelig, dette har jeg ventet på i flere år. Hege, som jeg er avbildet med under, flytter ikke bare til Oslo men hun flytter inn sammen med meg i kollektivet!! Altså, om ikke DET blir bra?! Da skal vi trene masse sammen, lage gode middager, drikke vin, le og finne ut av livet sammen. 

Håper vi ses her inne litt hyppigere! Har en del bilder lagret som jeg har lyst til å dele, samt at jeg tenker faktisk på å lage en videoblogg. Snakke litt løst og ledig om livet og sånt, for at dere skal få bli litt bedre kjent med meg. Føler ikke at dere kjenner meg lengre, og det er mye jeg skjuler bak det overfladiske jeg velger å vise verden. Stor klem 💞

13 kommentarer

Siste innlegg