Ny bestevenn i dusjen

“Jenteting”, som for eksempel tamponger, hårspray og barberhøvler skulle man ofte ønske kom rett hjem i postkassa, når det blir tomt. Jeg er så lat og treg (vet jeg ikke er den eneste), så når barberbladene begynner å bli slitte, gir dårlig effekt og burde byttes ut, tar det alltid litt tid før det faktisk blir gjort. Vi liker å få ting sendt rett hjem i postkassa, og nå kan vi alle få det – i allefall barberhøvel og nye blader! 

Dorco Shai er et nytt barberhøvel-merke her i Norge. De vet at jeg og du er noen trege mennesker som ikke alltid får ting gjort, så de satser på en abonnementstjeneste. Mange bloggere har allerede blogget om Dorco Shai, så du har muligens hørt om dem allerede – men ja det er faktisk helt sant at de sender deg nye barberblader så ofte du ønsker. Du får først en helt gratis prøvepakke med barberhøvelen og et ekstra sett med blader, og deretter koster det 120 kr for 4 stk refillblader, noe som er ganske luksus, for da kan vi alle ha glatte legger året rundt! 


Trykk på bildet eller HER for å få tilsendt gratis prøvepakke. De har nå også barberhøvler for menn! Om du ønsker gratis prøvepakke begynner du automatisk å abonnere på nye blader, men abonnomentet kan du avslå når du vil, om du ønsker det. 


Dorco Shai er faktisk først ute med hele 6 knivblader, så man trenger ikke gå over leggene 5 ganger for å forsikre seg om at alle hårene blir tatt. 


PS: Alle som bestiller den gratise prøvepakken blir automatisk med i trekningen av en goodiebag, som består av 1 års gratis forbruk av høvelen, neglelakk fra Deborah Lipman, en mini iPad ++. 

// I samarbeid med Dorco  

36 kommentarer

Siste innlegg