Handy leopard woman

(Inneholder annonselenke) Hei ♥ Jeg fikk melding om at pakken fra Nelly var ankommet rett etter jeg postet forrige innlegg! Så da bar det rett på posten, og heldigvis passet alt jeg hadde bestilt og var minst like fint i virkeligheten.


Var litt skeptisk til om jeg skulle legge ut dette bildet, mange (inkludert meg selv forsåvidt) synes kanskje det er litt drøyt? Men så tenker jeg, hadde det blitt sett på som “drøyt” om jeg hadde hatt småe pupper? I don’t think so.. Anyways! Pakken inneholdt også denne bikinioverdelen. Sommeren er over og derfor har Nelly masse salg på badetøy, så med andre ord er det NÅ det lønner seg å kjøpe. Bikinioverdelen kostet bare 49 kroner og finnes i mange forskjellige farger, trykk bare inn på linken for å se. Det er verdt en titt! Jeg har forresten min i str. L. 

Ellers har jeg vasket og ryddet som en Gud i dag (svigers kommer på besøk i morgen), vasket klær og vært på IKEA. Vi har en ganske smal gang så vi trengte en ny og bedre løsning for å henge opp jakker. Opphenget vi kjøpte er i teorien veldig enkelt, men jeg vet ikke hvor mange timer vi har holdt på å montere. Vi krangler, kjefter og er uenige om hvordan ting skal gjøres – så ting tar tid. Haha.. Kan vise det ferdige resultatet om noen vil?

Noen jobber…

Mens andre sitter på telefonen..

Jeg er faktisk ganske så handy av meg! Liker å montere og skru, lese bruksanvisning og slike ting. Tanken har slått meg flere ganger at det egentlig burde vært byggfag jeg skulle ha valgt som linje på videregående ;)  Jeg irriterer dritten av Vegard når jeg er så kjepphøy på den fronten, for jeg mener faktisk at jeg er mer handy en han. Hahhaaha!

7 kommentarer
    1. Super fine bilder 🙂
      Hos oss er det ganske likt, jeg er den som er mest handy og får gjort ting unna i huset. Mens typen tar det med ro og bruker gjerne litt ekstra tid på å rydde, får å få meg til å komme å hjelpe.
      Likte den andre bikinidelen veldig godt, kan du legge ut noen bilder av den også? Hadde satt stor pris på det 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg