Svar på spørsmål angående selvbruningen

Jeg var litt dårlig på å forklare, så her får dere svar på det dere lurte på om selvbruningen jeg anbefalte i dette innlegget.

– Flekker den av på klær?
Nei, det gjør den ikke i det hele tatt. Ikke på undertøyet en gang.

– Vet du om andre plasser man kan få kjøpt den enn hos Henriette?
Nei, det vet jeg ikke. Hun sa noe om at den ikke selges i Norge? Vet DU kanskje hvor man kan få kjøpt den?

– Er dette èn gangs bruk? Bruker du hele boksen på en gang?
Nei. Du heller alt innholdet i en bolle – dypper hele kluten ned i, vrir den så godt du kan til den nesten er helt tørr, så smører du deg. Når du er ferdig heller du tilbake det som er igjen. Kluten er heller ikke èn gangs bruk, den vasker du bare i vaskemaskinen.

– Tørker den fort?
Ja, den tørker kjempefort. Tror jeg kunne kledd på meg ti minutter etter, men for sikkerthetsskyld så ventet jeg litt lenger.

– Lukter den stygt?
Den lukter ikke i det hele tatt! Der og da når man smører den på så lukter den selvbruning, men den lukter ingenting når den har tørket inn i huden.

– Varer fargen lenge?
Det er nå 6 dager siden jeg smurte meg, og fargen sitter godt enda – og det ser bra ut. Noen nesten-usynelige skjolder har det kommet nå, men det er vel fordi jeg har vært sløv med å smøre meg med fuktighetskrem – noe det er meningen man skal gjøre. Fuktighetsskrem som man skal bruke medfølger, men blir man fri er det ingen problem å bruke en annen.

– Noe mer dere lurte på?:-)

42 kommentarer

Siste innlegg