Some serious talk – begynn og tren!

Folkens! Noen alvorsord fra meg til dere. Ikke alle forstår hvor viktig det er å ha en godt trent kropp. Ikke bare for at man skal se og føle seg bra, men tenk når vi blir eldre. La oss si i 30-årene. Om du ikke har bygd opp musklaturen før den tid, vil det da bli enda tyngre og vanskeligere (Lene fortalte litt om akkurat det der, men husker ikke ordrett hva hun sa, hehe). Og hvis/når man skal bære frem et barn. Hvor viktig tror dere ikke det er å ha en sterk kropp da? 

Greit nok at prisene på PT-timer er veldig høye, men tenk på hvor utrolig mye du får igjen for det i ettertid. Om du legger et par tusenlapper i PT-timer lærer du hvordan man trener riktig, og etter de gjennomførte timene kan du ta med deg all kunnskapen å klare deg på egenhånd. Jeg angrer i allefall ikke, og jeg har kun vært på ÈN PT-time så langt! Føler jeg har lært mye allerede bare i dag, selv om dagens treningsøkt kun gikk ut på å teste styrken vår. Hun sa forresten at jeg var i bra form, noe jeg selvfølgelig synes var dødsmorsomt å høre! Morsomt at treningen min har gitt litt resultater. Haha, Karen derimot som ikke har trent noe tidligere.. Tror hun fikk seg en oppvekker der. Men gleder meg til å se utviklingen til oss begge. 

Vi hadde som sagt bare en sjekk på styrken vår i dag, og etter det var vi med på en BootCamp-time, med Lene som instruktør. Sykeste treningsøkten ever! På slutten hadde jeg faktisk INGENTING igjen å gi. Sånn det skal være!


Haha, neste gang fjerner jeg sminken først! Så mye verre ut, tørket mesteparten bort før jeg tok bilde. 


Eehh, Karen?!?! 


(haha lol..)


Før hadde jeg et lite “fettlag” nederst på magen og på sidene, som nesten vi alle jenter har. Magen min har blitt tydelig strammere de siste månedene!!


Tommel opp!

Om du er interessert kan du lese om prisene for PT på Exolo her. Kanskje noe man kan ønske seg i julegave? En gave man får mye igjen for. Det er forresten 30% billigere om du har PT-timer sammen med en venn eller hvem du skulle ønske – sånn som meg og Karen 😀 Wiiiii, neste time er på mandag, gleder meg allerede!

73 kommentarer

Siste innlegg